Voor uw overwinter accommodatie in Italië

Voor uw overwinter accommodatie in Italië

LUXE 3p. appartement Rivièra Tussen Bergen en Strand

Voor een verblijf OP MAAT. Lekker rusten, bewegen of creatief bezig zijn – beeldhouwen, mozaïeken, tekenen/schilderen of mindfulness – kan op ALLE nivo’s (dus ècht OP MAAT), goed slapen en héérlijk eten!

TMeM-4-Imperia
Sardinië – Marina di Cardedu

Sardinië – Marina di Cardedu – Appartement – Domus Fadda

This lovely, spacious villa is the ideal base for a large family, or group of friends, or even two families; to spend a peaceful holiday away from the stresses of everyday’s life.

Vakantiehuisje Casa Coniglio bij Taormina met pràchtuitzicht!!!

Our “Casa Coniglio” has been renovated(2008), it has a magnificent view overlooking the valley of the Alcantara river and the volcano Etna.

Vakantiehuisje Casa Coniglio

U overweegt te gaan overwinteren in Italië? Een prima keuze. Italië biedt u, behalve een aangenaam klimaat, zowel in de zomer- als in de winterperiode, een ruim aanbod op het gebied van natuur, kunst, cultuur en culinaire belevenissen.

Een prachtig en veelzijdig land met een rijke historie en een bevolking die weet wat genieten is. Overwinteren in Italië is veilig en u zult zich er zeker op uw gemak voelen.

Beleeft u graag de cultuur en de natuur van het land? Of zoekt u vooral rust en ruimte? Italië heeft het, óók in de winterperiode. Voordeel van overwinteren is ook dat u het massatoerisme van de zomer ontloopt – u krijgt de ruimte en de rust die u zoekt. Het ongerepte en ruige zuiden is een prachtig gebied wat nog aan het begin van zijn toeristische ontwikkeling staat. En waar u in de winter kunt genieten van een lenteachtige temperatuur.

Op www.italie-overwinteren.nl kunt u alle informatie vinden die nodig is voor een fijne overwintering. U heeft de keuze uit verschillende soorten accommodaties, van luxueuze villa’s met zwembad tot pittoreske huisjes in authentieke Italiaanse stijl. Het prachtige Italiaanse landschap krijgt u er gratis bij.