ItaliŽ OVERWINTEREN dť ItaliŽ overwinteren site van Nederland. / This is the website where you can find everything about Italy WINTER VACATIONING.
Voor uw overwinter accommodatie in ItaliŽ

 

 Links

  De smaak van Italië

  Kaarten van Italië
   

  Tips

  Hieronder treft u een aantal praktische tips en suggesties voor het huren van een accommodatie en om uw verblijf zo   aangenaam mogelijk te maken. Wij wensen u een zeer aangenaam verblijf!

  Verhuurprijzen
  Informeer altijd bij de verhuurder of beheerder wat er wel en niet in de prijs begrepen is. In de meeste gevallen komen   er bij de vermelde verhuurprijzen nog kosten bij zoals; elektra/gas, plaatselijk toeristenbelasting, gebruik linnengoed en   eindschoonmaak.

  Waarborgsom
  Een waarborgsom is gebruikelijk. Dit bedrag krijgt u bij vertrek weer terug, mocht er onverhoopt tijdens uw verblijf   schade zijn ontstaan door uw toedoen, wordt dit met de borg verrekend. Let er wel op dat schade welke u bij aanvang   aantreft, deze direct te melden bij de verhuurder of beheerder.

  Kortingen
  Voor een langer verblijf kunt u bij de verhuurder informeren of deze speciale verhuur tarieven heeft. Denk ook aan een   mogelijke vroegboekkorting en de senioren onder u kunnen eens vragen naar   een seniorenkorting.

  Faciliteiten op en rond uw accommodatie
  Als u een keuze van een accommodatie heeft gemaakt informeer dan bij de verhuurder eens naar de seizoenfaciliteiten   en welke open of gesloten zijn. Sommige faciliteiten zijn immers seizoen gebonden. Voor de mindervalide onder u,   informeer bij de eigenaar of beheerder of de accommodatie daar geschikt voor is.

  Huisdieren
  Heeft u een huisdier die u graag mee wilt nemen en de verhuurder is daarmee akkoord vergeet u dan niet het sinds 2004   verplichte EU-paspoort voor uw huisdier.

  Verzekeringen
  Het is eigenlijk overbodig om u te adviseren over uw persoonlijke verzekeringen, wij gaan ervan uit dat u dit in ieder geval   geregeld heeft. Wel willen wij u er op wijzen een annuleringsverzekering af te sluiten, als u om welke reden dan ook   niet naar uw accommodatie kunt is dit risico ook verzekerd.

  Boeken  
  Wanneer u een mooie accommodatie heeft gevonden, wacht dan niet te lang met deze te boeken, want de meest   gewilde overwinteraccommodaties zijn zeer snel volgeboekt. Voorkom dus een   teleurstelling.


    

Klik hier voor ItaliŽ overwinter-
Villas, Appartementen, Campers, Hotels, B&B's, Bungalows en Vakantiewoningen

ItaliŽ INFORMATIE
HIGHLIGHTS uit ons aanbod
Fundadore Travels - Het andere ItaliŽ