ItaliŽ OVERWINTEREN dť ItaliŽ overwinteren site van Nederland. / This is the website where you can find everything about Italy WINTER VACATIONING.
Voor uw overwinter accommodatie in ItaliŽ

 

                                                 Geschiedenis
In de oudheid was Italië het centrum van het Romeinse Rijk. Dit rijk groeide in de loop der tijden uit tot het grootste rijk van Europa. Oorspronkelijk bestond Italië uit een aantal verschillende volkeren: Romeinen, Etrusken, Apuliërs, Latijnen, Liguriërs, Sabijnen, Samnieten, Bretii en Kelten (Galliërs).
De Grieken vestigden vanaf de 8e eeuw voor Christus koloniën in Zuid-Italië en op Sicilië.
Sicilië werd in de 9e en 10e eeuw veroverd door de Arabieren. Deze stichtten toen het Emiraat Sicilië. De Normandiërs, die tegen hen te hulp geroepen waren, stichtten op Sicilië vervolgens hun eigen koninkrijk.
Doordat de Grieken gebieden van Italië hadden veroverd, kwamen de Romeinen in aanraking met de Griekse cultuur en namen delen hiervan over. Zij ontwikkelden zich hiermee verder op het gebied van onder andere de bouwkunde en de kunst. Dit leidde tot de bouw van bijvoorbeeld aquaducten, circussen, wegen en triomfbogen die zijn door het hele land aanlegden. Hiervan zijn nog vele resten te vinden.Klik hier voor ItaliŽ overwinter-
Villas, Appartementen, Campers, Hotels, B&B's, Bungalows en Vakantiewoningen

ItaliŽ INFORMATIE
HIGHLIGHTS uit ons aanbod
Fundadore Travels - Het andere ItaliŽ