ItaliŽ OVERWINTEREN dť ItaliŽ overwinteren site van Nederland. / This is the website where you can find everything about Italy WINTER VACATIONING.
Voor uw overwinter accommodatie in ItaliŽ

 

                                                  Culinair
De Italiaanse keuken, wie kent hem niet? De wereldberoemde pizza was oorspronkelijk voedsel voor de mensen die niet veel te besteden hadden. Eenvoudig, voedzaam en te maken met bloem en water en alle ingrediënten die voorhanden waren. Al jaren geleden heeft dit gerecht de wereld veroverd, maar hij is nergens zo lekker en oorspronkelijk als in het land van herkomst.
Daarnaast is Italië beroemd om zijn pasta's, olijfolie, kazen, ijs en koffie.
De Italiaanse keuken wordt gekenmerkt door zijn eenvoud. Belangrijk is dat de producten die gebruikt worden vers en van goede kwaliteit zijn. Een eenvoudige tomaat smaakt nergens zo lekker als in Italië. Met subtiele toevoegingen maakt de Italiaan zijn gerechten verfijnd en rijk van smaak. Zoals bekend is het Mediterrane dieet een van de gezondste ter wereld: onverzadigde vetzuren, verse groente en fruit, licht verteerbare gerechten. Geroosterde groenten worden zowel als voorgerecht als bijgerecht gegeten - gezond, gevarieerd en erg lekker.
Het ontbijt in Italië is eenvoudig, en bestaat meestal uit koffie met wat brood, boter en jam. Zoals in veel mediterrane landen wordt er zowel 's middags als 's avonds warm gegeten. De avondmaaltijd wordt meestal rond acht uur gebruikt.

Italiaanse wijnen behoren tot de beste van de wereld. Het land produceert diverse soorten, afhankelijk van de streek waar de druiven vandaan komen. Ook hier valt in iedere streek nog bijzonder veel te ontdekken.Klik hier voor ItaliŽ overwinter-
Villas, Appartementen, Campers, Hotels, B&B's, Bungalows en Vakantiewoningen

ItaliŽ INFORMATIE
HIGHLIGHTS uit ons aanbod
Fundadore Travels - Het andere ItaliŽ