ItaliŽ OVERWINTEREN dť ItaliŽ overwinteren site van Nederland. / This is the website where you can find everything about Italy WINTER VACATIONING.
Voor uw overwinter accommodatie in ItaliŽ

 

                                                  Bevolking
Italië heeft ruim 61 miljoen inwoners. Rome, de grootste en tevens hoofdstad van Italië, heeft 3,5 miljoen inwoners. Het grootste deel van de bevolking woont geconcentreerd rondom de grote steden. De meeste Italianen zijn katholiek.
In 1946 werd de monarchie door de bevolking weggestemd en sindsdien is Italië een Republiek: de Repubblica Italiana. Italianen zijn warmbloedige, gepassioneerde levensgenieters die trots zijn op hun land en zijn tradities. Gastvrij, behulpzaam en met een sterke band met de familie. Zij zullen zeker alles in het werk stellen om u het zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Er is een groot verschil tussen het Noorden en het Zuiden van Italië op het gebied van welvaart en ontwikkeling. Dit heeft zijn oorsprong in het feit dat het noorden beschikt over de beste landbouwgrond, de meeste industrie, het toerisme aan de Italiaanse Rivièra, de Italiaanse Alpen (waaronder de Dolomieten) en de noordelijke gelegen meren: Lago Maggiore, Comomeer, Lago D'Iseo en Gardameer.
De economische problemen in het zuiden hebben deels te maken met de invloed van de maffia, voornamelijk actief op Sicilie, Calabrie, Apulie en Napels. Desondanks is het een uitstekend gebied om te wonen én te overwinteren.Klik hier voor ItaliŽ overwinter-
Villas, Appartementen, Campers, Hotels, B&B's, Bungalows en Vakantiewoningen

ItaliŽ INFORMATIE
HIGHLIGHTS uit ons aanbod
Fundadore Travels - Het andere ItaliŽ